Tarjoilijat Juhliin

Extra Voima on apunasi kun tarvitset tarjoiluapua juhlissa

Tarjoilijat juhliisi Extra Voimalta
Tarjoilijat juhliisi Extra Voimalta

Tarjoilijat juhliisi Extra Voimalta. Tarjoamme ravintolahenkilökuntaa Uudellamaalla yksityisten ihmisten ja yritysten juhliin. Näin muutkin kuin ravintolat voivat hyödyntää Extra Voiman ammattilaisten osaamista.

Toimimme Uudenmaan alueella mutta sovittaessa hoidamme useamman tarjoilijan ja useamman tunnin töitä myös muualla Etelä-Suomen alueella.

KYSY TARJOUS TÄSTÄ JA KERRO TARKEMMIN MISSÄ TARVITSET APUA

Onko ylioppilasjuhlat, häät, syntymäpäivät, hautajaiset tai muut juhlat tulossa jonne tarvitset tarjoilijoita huolehtimaan illan onnistumisesta? Kysy Extra Voimalta tarjousta tästä. Haluat varmasti itse viettää aikaa vieraidesi kanssa etkä käyttää koko iltaa buffet pöydän täyttämisen tai astioiden korjaamiseen, siksi on hyvä idea ottaa tarjoilija / tarjoilijat Extra Voimalta.

Yrityksesi on järjestämässä juhlat ja tarvitset tarjoilijoita. Ovat ne sitten pikkujoulut, kesäjuhlat, avajaiset jne. varmista asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyys ja ota tarjoilijat Extra Voimalta. Näin varmistat että kaikki viihtyvät juhlissa ja niistä tulee hyvä kokemus kaikille.

Miksi ottaa tarjoilija juhliin

Huonosti järjestetyt juhlat ovat pettymys niin vieraille kuin juhlien järjestäjälle. Onnistumisen paineet ja kiire aiheuttavat stressiä. Ongelmaksi muodostuu usein se että emäntä tai isäntä ei ehdi osallistu itse juhliin lainkaan, kun hän joutuu hoitamaan kaikki järjestelyt juhlissa. Kattamisen, ruokien ja juomien esille laiton, buffet pöydän täyttämisen, kahvin keittämisen, likaisten astioiden keräämisen, siivoamisen jne. jne. Tämä kaikki tekee sen että juhlat ovat vastenmielinen asia ja vaikka olisi aihetta juhlia niin niitä ei halua edes viettää. Juhliin on joku syy ja jos itse juhlakalu ei voi nauttia juhlista ne aiheuttavat pelkästään lisää stressiä kiireisen arjen lisäksi.

TILAA NYT tarjoilija ja vapauta itsellesi aikaa niin että voit seurustella vieraidesi kanssa juhlissa.

Me Extra Voimalla tiedämme turhautumisen tunteen, joka aiheutuu siitä kun juhlien isäntänä tai emäntänä et ehdi muuta, kuin hoitaa juhlien järjestelyjä koko juhlien ajan. Vieraiden lähdettyä huokaiset helpotuksesta, että onneksi nämä ovat ohi. Sehän ei varmasti ole merkkipäiviesi tai yrityksesi avajaisten tarkoitus.

Olemme auttaneet satoja asiakkaita niin yksityisiä ihmisia kuin yrityksiä saamaan tarjoilun sujumaan juhlissa ja näin myös vieraita viihtymään. Näin juhlista ei olekaan aiheutunut kiirettä ja stressiä vaan ne ovatkin olleet ikimuistoinen ja nautinnollinen tapahtuma.

Onnistuneiden juhlien kannalta on ehdottoman tärkeää myös huomioida vieraiden määrä suhteessa tarjoilijoiden määrään. Suosituksena on, että 30-35 vierasta varten varataan 1 tarjoilija, kun kyseessä on noutopöytä. Tietenkin tämä riippuu tehtävien määrästä. Myös mahdollinen alkumaljojen täyttäminen kuohuvalla juomalla sitoo yhden tarjoilijan kädet pitkäksi aikaa. Annathan mahdollisimman tarkat tiedot tarjouspyynnön yhteydessä niin osaamme tarjota teille parhaan ratkaisun. Tarjouspyynnön suosittelemme jättämään sähköpostin tai OTA YHTETTÄ LOMAKE! kautta sillä olemme usein kiireisiä ja emme pysty vastaamaan puheluihin.

Onnistuneiden juhlien hinta

Mitä se sitten maksaa että helpotat juhliisi liittyvää stressiä ja ehdit myös itse nauttimaan ruuasta ja vieraiden seurasta?

Alla hinnasto joka vaihtelee sesongin mukaan. Mutta tsekkaa aina saatavuus ja kerro millaisesta työstä on kyse. Helpoin tapa tehdä tämä on täyttää OTA YHTETTÄ LOMAKE! tai voit laittaa sähköpostia INFO@EXTRAVOIMA.FI

  • Tammikuu – Huhtikuu 34€ + (8,16€ alv.) yht. 42,16€ / Tunti
  • Toukokuu – Elokuu 35€ + (8,4€ alv.) yht. 43,4€ / Tunti
  • Sesonki kevään YO-Juhlat 37€ + (8,88€ alv.) yht. 45,88€ / Tunti
  • Syyskuu – Joulukuu 34€ + (8,16€ alv.) yht. 42,16€ / Tunti

Huomioithan että minimi veloituksemme per tarjoilija on 4 tuntia.

Olemme auttaneet monia suomalaisia onnistumaan juhlissa niin että he itse viihtyvät sekä vieraat viihtyvät. Katso alla olevia palautteita asiakkailtamme.

Saamaamme palautetta asiakkailta

”Saimme Extra Voiman kautta kaksi tarjoilijaa auttamaan juhlatilaisuudessamme. Tarjoilijoiden työ oli ammattitaitoista ja tehokasta ja palvelu erittäin ystävällistä”.

toiminnanjohtaja Riikka Laczak, Suomen arvostelijain liitto ry, SARV

”Kiitos tarjoilut sujuivat oikein hyvin ja tarjoilija oli loistava. (itselläni  on 20 vuoden ravintolatausta)
Hänellä oli hyvä tilannetaju ja ystävällinen asenne. Kiitos oikein paljon!
Voin ehdottomasti suositella teitä ja käytän taas palveluitanne kun on tarvetta”.
Terveisin
Terhi Aho

”Tarjoilijanne oli ihan ”helmi”. Omatoiminen, mukavan rento ja kaikki hoitui todella mallikkaasti”. Kiitos tästä. Terveisin Eeva-Liisa

”Marina työskenteli todella hyvin, oli oma-aloitteinen, aktiivinen ja ahkera sekä oikein ystävällinen. Vahva suositus. Laita palaute eteenpäin”. t. Markus

”Lämpimästi kiitos! Saimme hienosti juhlat hoidettua ammattitaitoisella avulla. Kaikki toimi hienosti”. Terv. Kati Solastie

”Olimme enemmän kuin tyytyväisiä apuun – suurkiitos panoksestanne onnistuneisiin juhliimme. Kiittelinkin tarjoilijoita kosvasti kun lähtivät.

Voin suositella teitä oikein lämpimästi”
Leila Virta

”Tarjoilijamme osasi ja hoiti hienosti työnsä. Hän oli meille erittäin suurena apuna. Tarjoilijana hän on juuri sellainen, kuin tarjoilijan pitääkin olla: kaikki asiat hoituvat nopeasti ja ilman pienintäkään häiriötä. Kaikki vaan tapahtuu aivan kuin taikaiskusta, eikä hänen ripeää toimintaansa edes huomaa. Upeata työtä!” Arto Karhu