Extra Voima henkilöstövuokraus on apunasi

Extra Voima henkilöstövuokraus on apunasi

Extra Voima vuokratyövoimalla voit helposti tasoittaa ruuhkahuippuja ja täyttää sijaisuuksia. Toki voit ottaa työntekijän pitkäksikin aikaa Extra Voimalta. Vuokraa ammattilaiset Extra Voimalta juuri siksi aikaa, kun tarvitset. Työvoiman vuokraaminen Extra Voimalta on helppoa, nopeaa, joustavaa ja mikä tärkeintä tämä parantaa asiakkaidemme toiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta. Työntekijä on työsuhteessa Extra Voimaan ja me huolehdimme puolestasi työnantajan velvollisuuksista ja sinä maksat vain tehdyistä työtunneista.

Työntekijälle tämä on taas loistava mahdollisuus työllistyä. Kauttamme saat mm. Hotelli- ja ravintola-alan työntekijöitä, ammattilaisia rakennuksille, tietyömiehiä, varastomiehiä, siivoojia, maataloustyöntekijöitä jne. Lue lisää palveluistamme täältä. Ota yhteyttä jo tänään niin etsimme sinulle parhaat työntekijät.

Extra Voima palvelut

Hienoa, että olet tutustumassa Extra Voiman palveluihin. Me Extra Voimalla kuulisimme mielellämme lisää tarpeistasi ja projekteista, joissa voisimme sinua auttaa. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi. Voit jättää suoraan tarjouspyynnön sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Extra Voima auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja löytää juuri sinulle parhaat työntekijät. Henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas tapa saada ammattilaiset tehtäviin silloin, kun heitä tarvitaan. Extra Voiman palvelut luovat asiakkaillemme mahdollisuuden sopeuttaa toimintoja joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tämä parantaa asiakkaidemme toiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta.

Extra Voiman työntekijät

Työntekijä, työllisty Extra Voiman kauttaParhaat työntekijät Extra Voima
Rekisteröidythän työnhakijaksi ja lähetät sähköpostilla tiedot itsestäsi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhdessä onnistumme paremmin työllistämään sinut ja sitä helpompaa se on mitä enemmän tiedämme sinusta ja osaamisestasi. Täytä tietosi mahdollisimman täydellisesti, sillä siten voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivimpia työpaikkoja. Hakemuksen jätettyäsi tallennamme tietosi järjestelmäämme ja sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, kun sinulle sopivaa työtä löytyy.

Extra Voima vuokraa työvoimaa

Extra Voima on luotettava toimija ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Extra Voima henkilöstövuokrauksen palveluihin. Olemmekin mukana usealla toimialalla ja meillä on joukko huippu ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. Joukkoomme kuuluu niin tarjoilijat, kokit, rakennusmiehet, rakennus apulaiset kuin varastomiehet jne. Toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä myös teidän kanssa. Me Extra Voimalla puhallamme yhteen hiileen ja se varmasti välittyy myös työntekijöistämme ja auttaa asiakkaitamme parantamaan omia tuloksia. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme sinua palvella ja auttaa.

Luotettava kumppanisi Extra Voima