Yritykset ja Asiakkaat

 Asiakkaat ovat isoja ja pieniä mutta kaikki ovat tärkeitä Extra Voimalle

Extra VoimaAsiakkaat go the extra mile with Extra Voima on apunasi

Asiakkaat ovat pitäneet kovasti Extra Voiman työntekijöistä sekä laadukkaasta ja ripeästä toiminnasta. Hienoa, että sinäkin olet tutustumassa Extra Voiman palveluihin. Me Extra Voimalla kuulisimme mielellämme lisää tarpeistasi ja projekteista, joissa voisimme sinua auttaa.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi. Voit jättää suoraan tarjouspyynnön sähköpostitse info@extravoima.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Extra Voima auttaa asiakkaitaan eli sinua onnistumaan ja löytää juuri sinulle parhaat työntekijät. Henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas tapa saada ammattilaiset tehtäviin silloin, kun heitä tarvitaan. Extra Voiman palvelut luovat asiakkaillemme mahdollisuuden sopeuttaa toimintoja joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tämä parantaa asiakkaidemme toiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta. Asiakkaat saavat näin etumatkaa kilpailijoihinsa.

Jos taas olet yrittäjä tai olet saanut hoidettavaksi yrityksen juhlat ja tarvitset tarjoilijoita juhliin niin katso Tarjoilijat juhliisi osio. Ovat ne sitten pikkujoulut, kesäjuhlat, avajaiset jne. varmista asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyys ja ota tarjoilijat Extra Voimalta. Näin varmistat että kaikki viihtyvät juhlissa ja niistä tulee hyvä kokemus kaikille. TARJOILIJAT JUHLIISI

 

Tilaajavastuuraportti

luotkump_nega_CMYK_v1